Hvis du ønsker at downloade opskriften, kan du klikke på teksten her • 2 små løg (finthakket)• 1 spsk. olivenolie• 2 stængler bladselleri (finthakket)• 2 gulerødder (finthakket)• 5 champignoner (finthakket)• 2 dl belugalinser• 2 dl vand• 2 dåser hakkede tomater med oregano og basilikum• 2 grøntsagsbouillonterninger• 1 tsk. chiliflager• 2 tsk. paprika• 2 spsk. balsamico eddike (kan udelades)• Salt og peber• Evt. 1 tsk. sukker til at afrunde tomatsmagen Pynt• Frisk basilikum Tilbehør• 300 g fuldkorns spaghetti Skyl og klargør grøntsagerne til bolognesen. Svits løgene gyldne i olivenolien i en gryde. Tilsæt de resterende grøntsager og svits yderligere et par minutter. Skyl linserne og kom dem i gryden sammen med vand, hakkede tomater, grøntsagsbouillon, chiliflager, paprika og balsamico eddike. Lad bolognesen simre i 25-30 minutter. Smag bolognesen til med salt og peber.Afrund evt. tomatsmagen med lidt sukker. Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt pasta og kog den al dente efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra og server den med beluga bolognesen. Pynt evt. med lidt frisk basilikum. Sidst opdateret 24.11.2021 Ansvarlig redaktør HEKC Del Print