Sundhedscenteret er begyndt en gradvis kontrolleret åbning af genoptrænings aktiviteter. Det betyder at de borgere, som er henvist til genoptræning bliver kontaktet i løbet af de næste uger af en medarbejder fra Sundhedscenteret for at aftale, hvordan genoptræningen fremadrettet skal foregå. De borgere ,der vurderes til have størst genoptræningsbehov kontaktes først.
For at minimere smitterisikoen følges alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne. Blandt andet derfor er Sundhedscentret lige nu inddelt i zoner, så borgere og medarbejdere mødes med færre personer. Åbningstiden vil blive udvidet fra kl. 7-19, og der bliver ”lagt luft ind” og lokalet rengjort mellem hver borger.

Vi vurderer fortsat samtlige henvendelser, som vi modtager, og genoptræning, der ikke kan vente, bliver stadig gennemført. Ændrer dit genoptræningsbehov sig, eller har du spørgsmål til din genoptræningsplan, er du velkommen til at kontakte Sundhedscenteret i telefontiden på 99157300 mandag til torsdag kl. 8-14 og fredag kl. 8- 12.30

Publiceret 22-04-2020